Suedia ndihmon Kosoven me paisje për Stadium

Shteti Suedez ka vendosur që ta ndihmojë futbollin e Kosovës duke i dhënë paisjet nga Stadiumi Rasunda.

Suedezët i ka dhuruar Kosovës pajisjet e stadiumit Rasunda i cili u ndërtua në vitin 1937 dhe në ndeshjen e parë luajti Suedi-Brazil.

37 mijë Ulëse, ndriçimi, karriget VIP, zërimin, portat lëvizëse, lokalet për gazetarë, zhveshtoret, kioskat për bileta dhe shumë pjesë përcjellëse i janë dhuruar shtetit të Kosovës.