Casillas: Messi dhe Ronaldo janë më të mirët

SportiSot - Sport Shqip... Lajmet E Fundit Nga Sporti...
Lajme nga Sporti Shqip
thumbnail Casillas: Messi dhe Ronaldo janë më të mirët
Aug 17th 2012, 13:25

Portieri i Spanjës, Iker Casillas, i ka quajtur Lionel Messin dhe Cristiano Ronaldon si dy prej lojtarëve më të mirë në botë.

"Ne flasim për dy prej lojtarëve më të mirë në botë tash dhe kjo gjithmonë krijon një debat të madh. Disa mendojnë Messi, të tjerët mendojnë se Ronaldo është më i mirë. Unë nuk mund ta zgjedh njërin".

"Nëse patjetër duhet të zgjedh njërin, do të thosha Cristiano, pasi e njoh atë më shumë për shkakun se luajmë së bashku në klub", ka thënë Casillas gjatë një interviste për një televizion meksikan.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions