Juve-Inter, luftë për Kuinteron

Panorama Sport
Gazeta Panorama Sport gazeta me e shitur sportive ne vend
Juve-Inter, luftë për Kuinteron
Sep 23rd 2012, 10:05

Juventusi mendon që tani përforcimet e mundshme për merkaton e janarit. Emri i fundit që ka përfunduar në anxhendën e drejtorit sportiv, Fabio Paratiçi, është ai i sulmuesit të Peskarës, Fernando Kuintero. 19-vjeçari nga Kolumbia ka tërhequr vëmendjen e trajnerit Antonio Konte, i cili sheh te talenti i ri një alternativë të mirë. Por, ndërkohë, në gjurmët e Kuinteros është vënë edhe Interi, sepse lojtari i është këshilluar Brankës nga Guarin, bashkatdhetar dhe shok kombëtareje me sulmuesin e Peskarës.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions