Mario Gomez, i zhgënjyer nga diagnoza

Panorama Sport
Gazeta Panorama Sport gazeta me e shitur sportive ne vend
Mario Gomez, i zhgënjyer nga diagnoza
Oct 13th 2012, 16:51

Më 7 gusht sulmuesi i Bajernit, Mario Gomez, mbeti i dëmtuar dhe sipas diagnozës së doktorit Myler-Volfart i duhej veçse 4 javë për t’u rikuperuar. Mirëpo, në fakt, kanë kaluar më shumë se dy muaj dhe përsëri Gomez s’po jep shenja rikthimi. “Duhet pritur. Gomez është trajtuar shumë mirë, por nuk jam unë përgjegjësi i diagnozës”, – tha trajneri Hejnkes, ndërsa doktori sqaron: “Ne shpresuam fillimisht për 4 javë, por ky problem ka nevojë për një proces më të gjatë pa rrezikuar”.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions