Olimpiku, brenda objektivave

Panorama Sport
Gazeta Panorama Sport gazeta me e shitur sportive ne vend
Olimpiku, brenda objektivave
Nov 21st 2012, 12:34

Në kampin olimpikas pas përfundimit të fazës së parë situata është mjaft optimiste, sepse sipas tyre janë realizuar objektivat e vendosura për këtë pjesë të kampionatit. Olimpikasit e kanë mbyllur atë në vendin e dytë, vetëm 5 pikë larg kryesuesve të Veleçikut, duke siguruar 17 pikë. Ata kanë arritur të marrin 5 fitore, nga këto një në transfertë, si dhe dy barazime. Objektivi i ekipit në fazën e dytë do të jetë një paraqitje sa më e mirë, si dhe renditja në vendin e parë.
A.Dushku

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions