Xof: Ujkani s’ka faj për humbjet e Palermos

Panorama Sport
Gazeta Panorama Sport gazeta me e shitur sportive ne vend
Xof: Ujkani s'ka faj për humbjet e Palermos
Dec 9th 2012, 08:42

Një nga legjendat e portës së Italisë dhe Juventusit, Dino Xof, ka bërë “avokatin” për portierin e Kombëtares shqiptare, Samir Ujkani. “Unë mendoj se është shumë e thjeshtë që ta akuzosh portierin kur gjërat nuk shkojnë mirë. Nëse skuadra nuk ecën ashtu si duhet dhe mbrojtja është e çekuilibruar, është shumë e vështirë që portieri të mund të bëjë gjithçka vetë. Unë gjykoj se Ujkani është një portier i mirë dhe deri tani nuk ka pasur as fatin me vete, por nuk është ndihmuar nga skuadra”, ka thënë Xof.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions