Kosovarët e malazezët dominojnë turneun mbarëkombëtar të Karatesë

Sporti Shqiptar Online
 
Book your hotel early for a discount!

You can reap the rewards with great discounts at participating Pullman, M Gallery, Grand Mercure, Novotel, Mercure, ibis and Formule 1 hotels.
From our sponsors
Kosovarët e malazezët dominojnë turneun mbarëkombëtar të Karatesë
Nov 18th 2013, 10:34, by Redaktori

KarateNga Gjergj Vyshka

Federata Shqiptare e Karatesë ka organizuar në mënyrë spektakolare aktivitetin që, ashtu si dhe vitet e tjera, ka mbledhur të shqiptarët anembanë. Por dhe klubet vendëse janë përfaqësuar në mënyrë dinjitoze

Pas xhudos, një tjetër Federatë sportive e Shqipërisë ka organizuar turneun mbarëkombëtar, pa pasur në fakt nevojë për marrëveshje të ndërsjellta mes Komiteteve Olimpike, paçka se një e tillë është firmosur më 30 tetor, ndërsa më 7 dhjetor Federatat do të jenë në tryezë përsëri për një rritje të aktiviteteve sportive dhe shkëmbimit të eksperiencës.

Duke u kthyer te turneu mbarëkombëtar, atje ku ka qenë i pranishëm dhe presidenti i Komitetit Olimpik Kombëtar Shqiptar, Viron Bezhani, që edhe ka përshëndetur në të kanë marrë pjesë nga Kosova, Mali i Zi, Maqedonia dhe Shqipëria. Përgjithësisht aktiviteti është dominuar nga kosovarët e shqiptarët e Malit të Zi, që e kanë më të zhvilluar këtë sport.

Gjithsesi dhe tanët janë munduar, ndërsa ka pasur vende të para nga Akademi Shotokan Karate. Organizimi nga presidenti i Federatës Shqiptare të Karatesë, Petrit Baba, apo dhe sekretarja e përgjithshme Erikela Ismailgecaj, shto dhe punën e drejtorit teknik Ramiz Ismailgecaj ka qenë e jashtëzakonshme, ndërsa aktiviteti e ka përmbushur qëllimin e tij. Aq sa turnetë mbarëkombëtar, jo vetëm në karate, por dhe në sporte të tjera do të vazhdojnë të jenë të përvishëm.

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions